Contact - Als Groep Op Reis

Contact

Hoe werken wij?

Een organisatie dient zich bewust te zijn dat het niet draait om de bestemming maar om de unieke ervaring met elkaar. Je hoeft ook niet ver weg te gaan om deze ervaring te ondergaan. Dichtbij kunnen wij zeker ook hele verrassende programma's samenstellen.

Om een passend programma te maken dat bijdraagt aan het verbinden van mensen en het realiseren van doelstellingen dienen wij met onze opdrachtgever om de tafel te gaan. Betrokkenheid en inleving zijn randvoorwaarden voor een geslaagde groepsreis. We reizen met een gezelschap mee zodat we kunnen vasthouden aan wat afgesproken is en waarmaken wat verwacht wordt. Met strakke regie en enthousiasme nemen we verantwoordelijkheid voor de ervaring.

Wij regisseren hoe een groepsreis wordt bedacht, georganiseerd en beleefd. Werken aan uw groepsreis geeft ons energie, elke dag weer. Neem gerust contact met ons op, ook als u alleen maar even wilt sparren, om zo meer inzicht te verkrijgen in uw plannen. We doen het graag.

Vriendelijke groet,

Irma Gerritsen & Hans Kroeze

"Oog voor wat een groepservaring rijker maakt"

Wij zien uit naar uw reactie en reageren binnen 48 uur (op werkdagen). Zie onderstaand contactformulier. Bellen kan ook.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Uelserweg 70
7651 KX Tubbergen

* Bezoek op afspraak

"Oog voor wat een groepservaring rijker maakt"