Groepsreizen - Als Groep Op Reis

Groepsreizen

Een onvergetelijke groepsreis of incentive maakt u met Als Groep op Reis. Wij hebben samen ruim 65 jaar ervaring en al meer dan 3.500 events en groepsreizen mogen organiseren. In overleg wordt uw groepsreis volledig naar wens ingericht. Daarna komen we graag bij u langs om uw wensen, ideeën en doelstellingen in een compleet reisvoorstel te presenteren. Wij nemen als uw reisregisseurs, voorafgaand aan en tijdens de reis graag de organisatie uit handen, zodat u met uw gasten kunt genieten van een perfect georganiseerde reis.

Om u alvast de reis te laten beleven, nemen wij u graag mee op voorreis om alle mogelijke locaties te bekijken. Zo weet u zeker dat wij samen met u de juiste keuzes hebben gemaakt voor uw (jubileum)reis. Op deze manier wordt uw groepsreis uniek en zullen uw gasten vaak terugkijken op een fantastische gezamenlijke belevenis!


Bekijk onze bestemmingen

Teambuilding

Het binden van mensen aan organisaties wordt steeds belangrijker. Wij geloven in teambuilding reizen waarin groepen dichter bij elkaar komen. Door informele omgangsvormen en unieke ervaringen worden gangbare patronen doorbroken. Het gaat niet over functies maar over mensen. Dat is wat het ondernemen van een teambuilding reis interessant maakt. Als Groep op Reis hanteert deze insteek voor uw teambuilding reis. Graag komen wij persoonlijk bij u langs om uw wensen en ideeën in een compleet voorstel te presenteren.

Incentive

Veelal gaan bedrijven voorbij aan de complexiteit van de organisatie van een incentive. Het vroegtijdig managen van verwachtingen met kennis en ondersteuning is cruciaal, dat levert bewustwording en bespaart tijd. Samen met u wordt een heldere reisdoelstelling geformuleerd. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen brengen wij uw incentive in kaart door u een compleet reisvoorstel te presenteren. Zowel voorafgaand als tijdens deze reis, nemen wij u het werk uit handen. Vooraf de bestemming verkennen? Onze reisregisseurs nemen u graag mee op voorreis.

Jubileumreizen

Wij nemen u graag mee op een jubileumreis die mensen aan elkaar verbindt. De verantwoordelijkheid voor deze ervaring wordt van A tot Z door onze reisregisseurs genomen, zodat u zich nergens over hoeft te bekommeren. Uw verwachtingen en doelstellingen maken wij waar door uw wensen in kaart te brengen en deze in het reisvoorstel aan u te presenteren. Uw jubileumreis wordt hierdoor uniek! Voorafgaand aan uw jubileumreis begeleiden wij u graag tijdens een voorreis, om alle mogelijke locaties langs te gaan. Wij hebben diverse bedrijven die hun 10-jarig & 25-jarig jubileum hebben laten verzorgen door ons. Daar doen we het voor!

Onze werkwijze

Wat past bij de groep? 01

Een groepsreis bedenken die past bij een kleine of grote groep is een complexe taak. Om het u als organisatie makkelijker te maken, gaan wij eerst met u bespreken wat uw wensen, gedachten en reisvoorkeuren zijn en hoeveel gasten u verwacht. Het bedrag dat u kunt besteden is voor ons ook belangrijk, wij willen graag de beste reis voor dat bedrag organiseren. Wij wisselen van gedachten met u over enkele bestemmingen, de activiteiten, de culinaire mogelijkheden en welk soort vervoer geschikt is voor uw groep gasten. Uiteindelijk komen we uit bij de voor uw groep beste optie voor uw droomreis.

Afbeelding stap 1
Afbeelding stap 2

Presentatie van het reisvoorstel 02

Na het kennismakingsgesprek gaan de reisregisseurs van Als Groep op Reis aan de slag. We stellen een reisprogramma samen die op alle niveaus past bij de groep, en de ervaring die u voor ogen heeft. Dit visueel voorproefje van de reis krijgt u van ons per e-mail zodat u het rustig kunt nalezen en bekijken voor de afspraak bij u op kantoor die daarna volgt. Tijdens deze afspraak bespreken we alle details betreffende uw groepsreis en leggen we het voorgestelde reisprogramma verder uit. Daarna kunnen wij nog onderdelen aanpassen tot u geheel tevreden bent over uw (jubileum)reis.

Ervaar de reis eerst zelf 03

Als het voorstel uw goedkeuring heeft, reizen we samen met u naar de plek van bestemming. Natuurlijk om ter plaatse de voorgestelde activiteiten, hotel(s) en restaurants te bekijken. Maar ook om elkaar beter te leren kennen. Na deze ervaring wordt in overleg met u een definitief reisplan opgesteld en geboekt. Deze inspectiereis is voor u als organisatie altijd erg waardevol omdat u ziet wat u allemaal gaat beleven en met wie wij samenwerken. Het zal u vertrouwen geven dat de reis uitmuntend georganiseerd zal worden door Als Groep op Reis.

Afbeelding stap 3

De voorpret kan beginnen 04

Wij maken een programmaboekje geheel op maat voor uw gasten van uw reis. Hierin komt naast alle details van de reis, uw persoonlijke verhaal en uw logo. Dit presenteren wij 2 á 3 voor het vertrek. Ook kunnen wij van u ideeën geven om de bestemming en het programma op ludieke wijze bekend te maken binnen uw organisatie.

We gaan! 05

De reisregisseurs van Als Groep op Reis zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd kan genieten. Niemand uit de groep hoeft zich zorgen te maken over de uitvoering van de reis. Dat regelen wij voor u, daarom zijn wij ook mee aangezien wij waar willen maken wat wij u beloofd hebben. Om een mooie herinnering aan de reis te hebben kunt u ervoor kiezen de belevenis in beeld te laten brengen door een professionele fotograaf.

Afbeelding stap 5
Afbeelding stap 6

Nagenieten van de reis 06

Nog bruisend van de energie kunnen de reizigers samen nagenieten. Van de foto's kunnen wij een mooi fotoboek samenstellen voor al uw gasten. In een evaluatiegesprek praten wij ook nog graag even na over uw ervaringen over de reis en onze reisregisseurs.

"Oog voor wat een groepservaring rijker maakt"